lauantai 29. maaliskuuta 2008

Otto 4 v.

Otto täytti tänään 4 vuotta. Koska synttärit on niin hauskoja, me aloitettiin hauskanpito jo eilen. Lahjaksi Otto sai röhkivän vinkupossun. Tai ei se mikään vinkupossu ole kun se ei vingu, mutta röhkii se kovasti. Ruun piti aluksi oikein näyttää kieltä moiselle sialle. Kumma vekotin. Otto kuitenkin pienen harkinnan jälkeen alkoi röhkittämään possua, välillä possua piti oikein kunnolla ravistella, mutta röhkii se edelleen.


Iltapuuhaksi pojat saivat vielä putkiluut ja sen jälkeen olikin mukava käydä unille odottamaan seuraavaa päivää - oikeaa syntymäpäivää.

Otolle oli ohjelmaksi suunniteltu Merjan - virallistetun puuhatädin - vierailu. Merjalla olikin taas nakkeja mukana ja Otto sai puuhatuokionsa. Uusi temppu sai alkunsa ja kohta Otto osaakin jo sanoa komeasti "Moro!".

Moro!

Ehtoolla kun ruoka-aika alkoi lähestyä, oli hyvä rakentaa Otolle syntymäpäiväkakku. Jauhelihasta muotoiltiin kakku, joka koristeltiin luonnonjugurtilla ja salamisuikaleilla. Koristeeksi tökättiin tietenkin 4 (yksi jokaista vuotta kohden) puruluu-rouhetikku-tikkaria. Ruu sai puolet kakusta.

1 kommentti:

Petri Järvenpää kirjoitti...

Nokkelia ilmeitä meidän koirilla noissa kahdessa ekassa kuvassa :)