maanantai 29. helmikuuta 2016

Lepopäivän ulkoilua

Koiruuksilla on ollut niin aktiivista viimepäivät, että tänään otettiin ihan iisisti vaan omassa pihassa päivää paistatellen. Viimepäivinä on riittänyt hulinaa koiravieraiden muodossa. Perjantaina kävivät lpk Naava ja slk Rosa. Naavalla (10kk) ja Armaksella on huisin hauskat leikit ja Huldakin hillui mukana minkä kintuistaan pääsi. Vaikkei pojilla ollut paljoa ikäeroa, niin hyvin tuliva molemmat toimeen keskenään ja hippa- ja painileikit sujuivat vauhdikkaasti hyvässä hengessä.


Lauantaina sitten kaveri tuli käymään saksanpaimenkoiransa kanssa ja tehtiin hyvin pienimuotoiset tokotreenit. Aluksi Armas ei olisi millään keskittynyt mihinkään, koska toinen koira omassa pihassa. Mutta sitten kun sain sen huomion itseeni, niin jumantsuikka se olikin sitten hieno!

Eilen sitten meillä vieraili kolme porokoiraneitoa ja ei tarvinne sanoa että hauskaa oli! Ja Huldakaan ei arastellut yhtään vaan häntä putkella leikeissä mukana niinkuin iso koira konsanaan! Kai se meinas että kun nää on omannäköisiä, niin ne on pakostakin kivoja! :)Tänään siis pidettiin vähän kevyempää välipäivää omassa pihassa, ja kyllä koirille normaalia pidemmät päiväunet maistuikin. Tältä päivältä siis postauksen kuvat. :)


Ei kommentteja: