sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ihmelapsi Hulda

Hulda on ihan uskomaton. Se on niin innostunut mm. tuosta agilityrenkaasta, että se yhtenäkin päivänä tarjosi sitä kerta toisensa jälkeen jopa noin kymmenen (!) metrin (!) päästä! Ja ikää on vajaa 14 viikkoa! Tänä aamuna se kiipesi heti tärkeänä puomille, kun satuin kävelemään yhtään siitä läheltä. Sitä on harjoiteltu kerran aiemmin. Ja vaikkei palkaksi löytynyt muuta kuin kuiva nappula, niin päättäväisesti se sinne kiipesi heti uudestaan. Ja toki sisälle ei päästy, ennenkuin rengastakin oli tehty ainakin viisi kertaa... Olen vähän äimänä!

Pentukerhossa käytiin taas eilen. Oli meinaan hulinaa kun paikalla oli 8 pentua. Oli berniä, sakemannia, tolleria, snautseria, spanielia... Oli hauska nähdä miten hyvin kaikki tulivat juttuun keskenään. Eniten ehkä nauratti Huldan leikkiinkutsupomput, kun se tahtoi saada bernin leikkimään ja hippasille. Ja saikin sitten, ja vauhtia riitti. :)

Armas joutui tuossa päivänä eräänä hämmentävään tilanteeseen, kun kaverin kolmevuotias leikkaamaton sakemanniuros rakastui palavasti Armakseen. Siinä hämmennyttiin kyllä myös me ihmisetkin, sillä aiemmin Ressu ei ole ihmeemmin kiinnostunut sen enmpää Armaksesta kuin oikeastaan nartuistakaan, vaan lähinnä vain palloista ja kävyistä. Armas olisi vaan halunnut leikkiä ja Ressu rakastaa.

Eilisillan iltapesut ja pusut! Nyt on Armaksella puhtaat korvat. :)

Ei kommentteja: