perjantai 13. marraskuuta 2015

Pissaviljelyn tuloksia ja muita kuulumisia

Keskiviikkona saatiin viljelyn tulokset, ja ihan oikealla antibiootilla ollaan liikkeellä. Nythän on siis jo perjantai, ja viides päivä menossa antibioottia isommalla annoksella, kokonaisuudessaan antibiootin seitsemästoista (!) päivä menossa. Noh, vointi näyttäisi nyt pikkuhiljaa kyllä parantuneen.

Keskiviikkona siis juttelin eläinlääkärin kanssa puhelimessa, ja kyselin sitten jotta miten nyt ihan käytännössä toimin tuon Tramalin kanssa. Sitä kun pitäisi laskea, mutta koira on ollut kipeä. Sanoi sitten, että kun maanantaina oli vielä pissassa niin selkeät tulehdusmuutokset, niin varmasti onkin kipeä. Että ei tässä nyt Tramalin syöminen enää viikosta ole kiinni. Sovittiin sitten, että annan vielä viikon verran 25mg kahdesti päivässä ja siitä sitten aloitan alasajon puolittamalla annosta noin viikon välein.

Tänään aamulenkillä,
jo iloisemmalla ilmeellä!

Nythän tosiaan tilanne näyttää jo paremmalta, ja saatan hyvinkin päästä laskemaan kipulääkettä jo hieman aiemmin. Ensiviikon tiistaina meillä on pissakontrolli, antibiootti kun loppuu keskiviikkona. Sovittiin myös, että seuraavan Tardak-pistoksen voi antaa jo kontrollissa, kun tulehdus ollut niin sitkeässä. Yleensä pistosten väli on 3-4 viikkoa, mutta sanoi ettei se kahden viikon väli mitenkään haitallinen ole.

Nyt on päästy jo vähän palailemaan normaaliin liikuntaan, eli 25-30 min flexilenkkeihin, joihin ennen pissatulehdusta päästiin. Huomenna olisi ollut koirauimala, mutta sen peruin jo alkuviikosta. Kyllä Armas nyt sellainen on että sen ehkä voisi sinne viedä, mutta parempi nyt ottaa varman päälle ja toipua kunnolla. Ensiviikolla sitten toivottavasti päästään uimapuuhiin. :)


Ei kommentteja: