tiistai 27. lokakuuta 2009

Karkumatkalla

Ruu oli tänään 6h kateissa. Lopulta kun tajusin soittaa löytöeläinkotiin, saatiin tiedot mihin Ruu oli otettu talteen. (Joo, olis pitänyt soittaa heti, mutta ei tullut mieleen että joku olis sen Lempäälästä raahannut Orivedelle aamutuimaan...). Läheisellä raksalla kiltit miehet oli ottaneet Ruun narun päähän kun se oli jo aamuhämärissä mennyt raksalle pyörimään, ja soittaneet löytöeläinkotiin jotta tällainen on täällä tallessa.

Otto oli samalla reissulla, mutta tuli n. puolentunnin kuluttua takaisin tallille. Ilmeisesti olivat pellolta jonkun elukan perään lähteneet ja Ruu eksynyt Oton matkasta.

Kaukana tallilta ei Ruu ollut päiväänsä viettänyt. Mutta toisaalta hyvä että ottivat sen kiinni vaikka se olisi saattanut itsekin takaisin löytää, mutta eipähän ollut musta koira aamuhämärissä sumussa autotiellä juoksemassa.

Ruu on siis ehjänä kotona, ainoastaan tassu on öljyssä/rasvassa. Huomenna alkaa kuulemma Ruun raksahommat klo 7 ja omat eväät mukaan... Tänään se oli joutunut lainaamaan makkaraa muilta! Very Happy

HUH ja helpotus! Kyllä niin oli poru ja pelko ja kaikki, mutta onneksi näin onnellisesti päättyi tämä reissu!

Ei kommentteja: