perjantai 12. huhtikuuta 2019

Huldan sterilaatio

Hulda sterkattiin tiistaina. Täytyy kyllä sanoa, että on nuo koirat aika otuksia, ja toipuvat uskomattoman nopeasti. Leikkauksessa kohdusta löytyi kystamuutoksia, ja ne selittänevätkin miksi Huldan juoksut ovat olleet niin kivuliaita. Vaikka sterkka tehtiinkin perinteisellä avoleikkauksella, niin haava on suhteellisen pieni ja lähtenyt tosi hyvin parantumaan.

Hooman!
*paheks*
Missä aamupala?
Jo seuraavana aamuna Hulda kärtti malttamattomana aamupalaa ja olisi alkanut leikkimään Reginan kanssa jos olisi annettu. 

Ainoastaan pieni kakkaongelma on saatu aikaan. Kakkaaminen sattuu, joten Hulda on pidätellyt aika sinnikkäästi siinämäärin, että eilen sillä oli jo illalla maha kipeänä "ummetuksesta". Tulostamisyritykset kuihtuivat kasaan vinkunan säestämänä, kunnes Hulda sai illalla asiansa hirveän huudon kera tehtyä. Mietin jo Levolacin ostamista, mutta kun ilmeni, ettei sillä ole maha yhtään kovalla, niin eipä siitäkään sitten apua olisi. Ilmeisesti ponnistelu vain tekee kipeää, ja eipä siihen oikein auta muu kuin aika. Kipulääkitys tietty menee.

Tästä kun toivutaan, niin on sitten juoksuaikojen kivut ja valeraskauksien stressi taaksejäänyttä elämää. :)

Ei kommentteja: