perjantai 25. elokuuta 2017

Möllitokouran korkkaus

Nyt on möllitokoura sitten korkattu, ja saa kyllä olla tyytyväinen moneen asiaan. Tai itseasiassa en keksi mitään mihin en olisi tyytyväinen, sillä ne asiat mitkä eivät onnistuneet, niin ei niitä ole opetettukaan sen ihmeemmin. Luokka oli mölli-ALO, eli palkkaa sai syytää niin paljon kuin jaksoi. Palkkasin jokaisen liikkeen lopussa. Aloitettiin yksilöliikkeistä.

Seuraaminen 9½

Eipä siinä paljon moitittavaa löytynyt. Ehti tehdä ennen liikkeelle lähtöä yhden maahanmenon sivulla.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7
Jumppasi ennen liikkelle lähtöä taas ylösalas-jumppaa. Seurasi hyvin, hidastin vauhtia käskyn ajaksi ja maahanmeno onnistui hyvin. Pysyi hyvin maassa, mutta kun palasin sivulle, niin ehti pompata istumaan ennen käskyä.

Luoksetulo 8
Meinasi lähteä seuraamaan, kun odota-käskyn ja liikkeelle lähdön välissä oli pientä viivettä. Tuli hyvin ja kiersi takaa sivulle. En muista ehtikö jumpata, ei ainakaan kovin montaa kertaa.

Noutoesineen pitäminen 5
Hulda sylki kapulan pois, mutta kun menin kyykkyyn sen eteen, annoin kapulan uudelleen ja rapsuttelin Huldaa koko ajan, niin onnistui. Säälivitonen. :D

Kauko-ohjaus 7
Välimatkan sai päättää itse. Olisko ollut reilu metri. Nousi käskyllä ripeästi istumaan, mutta asento oli vähän vajaa. Kyllä sen silti istumiseksi tunnisti. Meni maahan hyvin. Kerrankin ei lopussa jumpannut, mutta nousi istumaan vasta kolmannella käskyllä.

Estehyppy 9
Jotain jumppaa taas perusasennoissa.

Paikkamakuu 8½
Alussa meni vinoon maahan. Jumppasi vähän. Nousi ylös ja kiersi uudelleen sivulle. Meni suorempaan maahan (käskyllä). Jäi hyvin ja pysyi hyvin, mutta jumppasi taas loppuperusasennossa.

Kokonaisvaikutus 9
Kuulemma hieno seuraaminen ja innokas koira tekemään hommia ylipäätään. Mutta toisaalta on sitten niin innokas että jumppaa kaikki perusasennot, jos ei heti tapahdu jotain muuta tai tule seuraavaa käskyä.

Yhteensä 160,5 pistettä sijoitus 2./3.

Ilahduttavaa oli huomata, että Hulda ei ottanut vieraasta paikasta häiriötä, vaan keskittyi koko ajan hyvin. Lisäksi mua kovasti ilahdutti se, että liikkeiden välit ei tuntunut olevan minkäänlainen ongelma, vaan Hulda oli kokoajan kysymässä, että mitä sitten tehtäisiin. Hyvä meidän joukkue! :)


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvä te! Hyvä teidän joukkue!

Vonotus kirjoitti...

Kiitos! Mua vähän jäi hämmentämään luoksetulossa, kun komennolla "käsky" piti antaa odottamiskäsky (meillä ihan vaan "odota"), ja kun liikkeen ohjaaja sen jälkeen sanoi "jätä koira", niin vasta sitten sai lähteä liikkeelle, muttei enää sanoa mitään? Meneekö se oikeasti sillain? Miten mulla olis ainakin vanhoilla säännöillä mielikuva, että liikkuri sanoo jotain, ja siinä saa sanoa odottaamiskäskyn ja lähteä sitten saman tien omatoimisesti lompsimaan?