keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

C/D + 1/1

Tulokset tulivat. Lonkat C/D ja huonommassa (oikeassa) lonkassa lievä nivelrikko. Merkitty numerolla 1, en ole vielä löytänyt mihin asti tuo asteikko menee? Veikkaan että 3 voisi olla pahin?

Elmon lonkat 1v 5kk

Kyynärät ovat kumpainenkin ykkönen. Vasemmassa kyynärässä nivelrako ei ole koko matkalta aivan tasaisen leveä, mutta oikessa kyynärässä ei maallikon silmiin näy mitään kovin kummaa. Kuitenkin kun vertasin niitä terveen koiran kyynäriin, niin ei nuo vaan jotenkin yhtä kauniit ole. Nivelrikkoa niissä ei kuitenkaan ole, ja tuskin tulevat Elmoa ikinä vaivaamaan.

Elmo kyynärä (vasen) 1v 5kk

Elmo kyynärä (oikea) 1v 5kk


Virallinen polvitutkimus 0/0.

Lonkka ikävä kyllä vaivaa välillä. Nythän se oli kipulääkkeellä kuviin mennessään koska oireili, mutta kuvaus ja vääntely selvästi kipeyttivät sitä entisestään (kuulemma noin kökkösissä lonkissa ihan mahdollista). Nyt tilanne alkaa onneksi jo tasaantumaan.

Nivelravinteita Elmo on saanut viimeiset 6kk, mutta tilasin nyt Nutrolin Nivel monitehoa, josko siitä saataisi enemmän hyötyä. Samaten Cartrophen pistossarjasta annettiin tänään toinen pistos.

BOT-verkkoloimen hankin hetki sitten, ja aluksi se oli vähän ällö (Vaate?! Porokoiralla!?) mutta nyt se viihtyy loimessaan jo melko hyvin, ja viimeyönä koisasi tyytyväisenä koko yön yöpaidassaan.

Yöpaita ja uninalle Kenny ( =jokailtainen homma: Oh my good, they killed Kenny!
Ja silti se taas seuraavana iltana pyörii kuvioissa! :)


Osteopaatille sain varattua ajan (ihanan kallista!) 6 viikon päähän. Ja tämä viikko luonnollisesti huilataan agilitystä ja ompa Elmon mahakin ollut hieman sekaisin. Inupekt Fortella, Promaxilla ja Biopakilla se siitä on kuitenkin lähtenyt helpottamaan.

Ei kommentteja: