sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Talvi tekee tuloaan

Elmo käväisi rokotuksilla ja samalla katsottiin veriarvot pitkään syödyn Previcox-kipulääkkeen takia. Kaikki arvot ovat onneksi ihan normaalit, joten jatketaan porskuttelua hyvillä mielin!

Ja kyllähän me sitten on porskutettukin!Whiiii!
Madotin Elmon ennen rokotuksia Drontalilla, mutta tälläkertaa Elmo saikin siitä oireita. 6 h lääkkeen jälkeen alkoi oksentamaan ja oli hyvin pahoinvoiva, yritti mm. juoda vettä valtavan määrän helpottaakseen oloaan, ja nuokkui monta tuntia hereillä läähättäen, kun oli huono olla. Ei siis Drontalia enää Elmolle.

Matolääkkeestä on kulunut jo pari viikkoa, ja on syöty kaksi tuubia Promaxia, maitohappobakteereja ja Inupekt fortea. Edelleen tulee ajoittain löysähköjä pahanhajuisia läjiä, vaikkei mitään vesiruikkua ole koko aikana ollutkaan. Kaappiin kun on jäänyt purkkikaupalla Oivan Tylosiinejä, niin aloitin Elmolle kuurin. Pakko tuommoinen on saada kuriin, kun suolisto selvästikin on kovin epätasapainossa tällähetkellä. Mutta kuten kuvista näkyy, on yleisvointi pysynyt hyvänä!
Lisäksi "Armakset" ovat syntyneet, eli meille tulee jouluna Tuhkavuorelasta pentu Elmolle kaveriksi! Sain olla mukana synnytyksessä, vaikka ihan kaikkien pentujen syntymää en nähnytkään, niin oli huikea kokemus nähdä touhua ihan oikeasti! 

Ei kommentteja: