sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Match Show, pentukurssi ja Oivis

Tänään käytiin taas Match Show'ssa harjoittelemassa, varsinkin kun oli tuossa ihan naapurikunnassa ja oman koirakerhon järjestämänä. Oli kuuma! Elmo juoksi kehässä kolmen kierroksen jälkeen kieli maata viistäen, vaikka olikin vettä tankattu, eikä odotteluaikakaan ollut kovin pitkä. Punainen nauha saatiin kumminkin, mutta ei tälläkään kertaa sen kummempaa menestystä. Näillä eväillä on hyvä sitten lähteä vappuna korkkaamaan oikeat näyttelyt pentuluokassa. :)

Pentukurssikin tuli käytyä, ja jatkoa sille seuraa parin viikon päästä. Tähän asti on kurssilla harjoiteltu lähinnä sosiaalisena koirana olemisen taitoja, mutta kevättauon jälkeen alkaa sitten ihan tokopuuhat, ja ompa yhdelle kerralle sovittuna jo näyttelytreenejäkin. :)

Oiva yllätti eilen ja piristyi yhtäkkiä illalla ja alkoi leikkiä pikkuteinien kanssa! Sitä ei yhtään haitannut velloivatko Vanu ja Elmo sen päällä, kun ne kaikki hammastelivat ja painivat tuolla keskenään. Välillä se kantoi ylpeästi önisten ja kurluttaen lempilelujaan, ja meni sitten takaisin painimaan. Tai toi lelun vetoleikkiä varten. Ja tänään sama homma.

Eilinen oikeastaan havahdutti siihen, että eihän tuo tuolla tavalla ole leikkinyt kuukausiin. Muutos oli todella huomattava! Onko se ollut niin kipeä? Vaikkei ole näyttänyt kipeältä? Se ei vaan ole ollut riehakas. Kyllähän kaksivuotiaan sportti-vartin pitäisi olla riehakas! Mä olen kyllä aina sanonut, että Oivasta näkee äärimmäisen huonosti kun sillä on joku vialla. Ja siinä vaiheessa kun oireet tulee selkeästi näkyviin, on jo joku isommin vialla. Pitäiskö mun ymmärtää sen olevan huonovointinen, jos ja kun se seuraavan kerran lakkaa pidemmäksi aikaa riehumasta? Voi kun se osaisi sanoa miltä siitä tuntuu...

Ei kommentteja: