lauantai 22. maaliskuuta 2014

Elmo 6 kk

Elmolle tuli eilen 6 kuukautta mittariin. Edellispäivänä oltiin oltu vähän metsässä ja lenkin jälkeen toisesta silmästä vuoti vettä, mutta silmässä ei näkynyt mitään. Seuraavana aamuna silmästä tuli vihreä rähmämöykky, ja kun silmä oireili ja vuoti vähän vielä päivän mittaan, päätin käydä näyttämässä sen haavan varalta lääkärissä. Tietenkin oli vielä perjantai, että jos silmässä on jotain, niin viikonloppuna vähän haasteellisempaa päästä täältä perähikiältä lääkäriin. Elmo hinkkasi silmäänsä vielä ennen lääkäriin lähtöä vakuuttavasti tyynynkin, mutta onneksi silmä oli ihan ehjä!

Onneksi näinpäin, ja nyt silmän oireilukin on jo vähentynyt tämän päivän aikana. Lääkäri arveli, että varmaan siellä on sitten pyörinyt kuitenkin joku roska joka on ärsyttänyt silmää, vaikkei onneksi haavaa olekaan saanut aikaiseksi.

Oiva tuntuu jonkunverran nyt hilseilevän ja kutiavan. Pitää nyt katsoa mihin suuntaan menee. Kutinaahan oli ennen IBD diagnoosia, todennäköisesti johtuen suoliston huonosta kunnosta. Mahtaisiko nyt vasta sen parin viikon pahenemisvaiheen seuraukset näkyä ihossa, vaikka vointi muuten on palautunut hyväksi? vai onko se vaan kevät ja siitepölyt? Noh, kattellaan. Ruokaan menee (tai siis on jo pidempään mennyt) Nutrolinia, joten ruokinnassa ei nyt juuri muuta voi tehdä. Pitänee kaivella Malaseb-shampoo kaapinpohjalta...

Tänään paistoi aurinko, joten saatiin vähän kuviakin otettua.

Elmon 6 kk passikuvat:Ja sitten tämän päivän ulkoilusta:Ei kommentteja: