perjantai 27. helmikuuta 2009

Kuulumispäivityksiä

Kiirettä muka pukkaa, tänään on yhdeksäs työpäivä yhtäputkea jonka jälkeen onkin viikonloppu vapaata. Voisin vähän päivitellä koirien kuulumisia!

Otto on toipunut möykynpoistosta siis hyvin ja antibioottikuurikin loppui pari päivää sitten. Ollaan käyty ulkoilemassa paljon jäällä ja Ruskon pellolla ja Otto on oikein kunnostautunut ja skarpannut ja se on ollut viimeiset kolme kertaa tosi hyvin kuulolla, ei mitään karkailuja tai muuten vaan korvattomuutta. Hieno Otto!

Ruu on tykästynyt ihan hirveänpaljon kovasti mun toppasaappaiden kanniskeluun. Välillä löytyy toinen makkarista ja toinen olkkarista, ja jos Ruun sattuu saamaan kiinni itseteossa, se näyttää lähinnä vain ylpeältä saavutuksistaan. :) Muut kengät ei kelpaa, ja välillä sitten saappaat pitää laittaa kaappiin jotta saavat olla rauhassa. Ei se niitä riko eikä hajoita, kunhan kantaa.

Pari päivää sitten oltiin Ruskossa taas ulkoilemassa ja heti alkulenkistä Ruu sai kiinni hiiren/rotan/myyrän mikälie olikaan. Ensin sitä kannettiin ylpeänä häntä pystyssä vähän syrjempään jossa se sitten oli hyvä pistellä poskeensa. Otto sai kiinni päästäisen, mutta se ei hajunsa takia kelvannut evääksi. Niimpä molemmat koirat kävivät ensin leikkimässä sillä ja lopulta kierivät mokoman otuksen päällä. Vielä kotonakin molemmat koirat huokuivat tyytyväisyyttä onnistuneesta saalistusretkestä.

Eilen sitten Ruu oksensi. Ajattelin jo että nytkö se hiirenraato sieltä puklautetaan ylös, mutta ei sentään. Ajattelin vain että mitä lie vähän mahanestettä oksensi. Huolestuin vasta kun varttia myöhemmin Otto alkoi oksentamaan. Liekö sitten sattumaa vai mikä mahatauti, mutta ei ne onneksi enempää oksennelleet. Ruun piti maha kyllä koko loppuillan kamalaa mongerrusta ja möykkää, mutta muuten koirat vaikuttivat olevan ihan kunnossa. Iltaruoka jätettiin varuiksi välistä ja aamu aloitettiin raejuustolla, mutta eipä noita näytä mikään vaivaavan. Taisi vain olla sattumaa että molemmat alkoivat samalla hetkellä yökkiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oona rakastaa kanssa kantaa kaikkea. Kun tulee Oonan luo kun on ollut hetken pois, se tervehtii hakemalla jonkun pehmolelunsa ja tarjoaa sitä tulijalle. Jos se pääsee hukkateille talossa (ei ole pääsyä joka paikkaan) se ottaa vaatteita, tossuja kantoon ja niitä löytyy sitten milloin mistäkin.. Osaa kyllä rikkoakin, mutta lähinnä tykkää pitää suussa ja tuo niitä ihmisille..

Vonotus kirjoitti...

Meillä kanssa kantaminen on suosittua. kenkien lisäksi sukat ja kintaat on ihan suosikkilistan kärjessä. :) Sen verran ollaan tokoa harjoiteltu (ja niillä sukillaja kintaillakin) että Ruu osaa pyydettäessä nostaa tavaran käteen asti. Luovutus vaan on hätäinen ja välillä se oikein heittää niitä tavaroita mun suuntaan. :)

Tärkeä Tehtävä on myös kantaa kotiavain hissitä kotiovelle. :)