lauantai 16. helmikuuta 2008

Koirahierontaa

Koiria hemmoteltiin tänään oikein kunnolla. Saara tuli hieromaan molemmat koirat. Ruu oli tuntunut paria päivää aiemmin jotenkin jäykältä, varsinkin vasemmasta lavasta. Vasemman olkavarren alueella olikin aika kipeä ja jumiutunut kohta. Todennäköisimmin tullut jostakin pienestä venähdyksestä/revähdyksestä. Välillähän pitää juosta ulkona niin että mutkat suoriksi kylkiluisua... Etuosan jumitus taas sitten oli aiheuttanut selän jumitusta. Koko koira hierottiin, ja hieronnan jälkeen Ruu pötkötteli vielä yhteensä tunnin TENS -sätkyttimessä.

Otto rakastaa hoitamista. Otto olisi ängennyt hoidettavaksi jo Ruun vuorolla. Kun sitten oli Oton vuoro, niin Otto olisi vaan halunnut koko tunnin vatsanrapsuttelua. Lopulta Otto kuitenkin tyytyi makoilemaan hierottavana, vaikka selkä olikin hieman jumissa. Oton selkä tosin jumiutuu vaikka ilman syytä, löytyyhän sieltä lannerangasta se vino nikama.

Ruu saa nyt pari-kolme päivää rimadylliä joka auttaa Ruuta taas liikkumaan oikein. Ohjelmaan kuuluu myös koirien venyttelyä ja lämpöhoitoa seuraavien päivien aikana.

Ei kommentteja: